притисни ентер »

Од скопски аеродром во „Идризово“: Маж одведен со лисици на рацете
Од скопски аеродром во „Идризово“: Маж одведен со лисици на рацете

Од скопски аеродром во „Идризово“: Маж одведен со лисици на рацете

На Граничниот премин Меѓународен aеродром- Скопје на влез во државава, вчера во 18:30 часот, по извршена пасошка контрола и проверка во Оперативна евиднција констатирано е дека 36-годишниот З.Б. од Велес евидира со мерка “А” (апси). МВР денеска соопшти дека лицето е приведено и во 22 часот е предадено на Полициска станица Aеродром за спроведување до

Велешанец долетал во затворот Идризово од скопскиот aеродром

Велешанец долетал во затворот Идризово од скопскиот aеродром

На Граничен премин Меѓународен aеродром- Скопје“ вчера во 18.30 на влез во Република Северна Македонија по извршена пасошка контрола и проверка во Оперативна евиденција констатирано е дека З. Б (36) од Велес евидира со мерка   “А” (апси). Лицето е приведено и во 22,00 часот е предадено на Полициска станица Aеродром за спроведување до КПУ Затвор Скопје

Од скопски аеродром во „Идризово“: Уапсен велешанец

Од скопски аеродром во „Идризово“: Уапсен велешанец

Од скопски аеродром во „Идризово“: Уапсен велешанец На Граничниот премин Меѓународен aеродром- Скопје на влез во државава, вчера во 18: 30 часот, по извршена пасошка контрола и проверка во Оперативна евиднција констатирано е дека З. Б (36) од Велес евидира со мерка “А” (апси). МВР денеска соопшти дека лицето е приведено и во 22,00 часот е предадено

Од скопскиот аеродром слетал во Идризово

Од скопскиот аеродром слетал во Идризово

Вчера на граничниот премин Меѓународен aеродром- Скопје“ вчера во 18.30 на влез во Република Македонија по извршена пасошка контрола и проверка во Оперативна евиденција е уапсен З. Б (36) од Велес. Лицето е приведено и во 22,00 часот е предадено на Полициска станица Aеродром за спроведување до КПУ Затвор Скопје.

Од скопскиот аеродром слетал во Идризово

Од скопскиот аеродром слетал во Идризово

Вчера на граничниот премин Меѓународен aеродром- Скопје“ вчера во 18.30 на влез во Република Македонија по извршена пасошка контрола и проверка во Оперативна евиденција е уапсен З. Б (36) од Велес. Лицето е приведено и во 22,00 часот е предадено на Полициска станица Aеродром за спроведување до КПУ Затвор Скопје.