притисни ентер »

Марама во коса: 6 начини да имате поинаков, ретро летен стајлинг и да ја освежите фризурата
Марама во коса: 6 начини да имате поинаков, ретро летен стајлинг и да ја освежите фризурата

Марама во коса: 6 начини да имате поинаков, ретро летен стајлинг и да ја освежите фризурата

Фото насловна: mairagrypaiou/discover_your.style Вака стилизирана коса со парче свила, сатен или ткаенина секогаш изгледа различно и има свои практични страни Добро стилизираната марама на нејзината коса е поврзана со стајлингот на Џеки Кенеди, подоцна Оназис, сопругата на убиениот американски претседател Џон Кенеди, која ги диктираше модните трендови