притисни ентер »

Проф. д-р Оскар Азман, пластичен хирург: Иднината на медицината е во врвни поединци со визија, карактер и силна емпатија кон пациентот
Проф. д-р Оскар Азман, пластичен хирург: Иднината на медицината е во врвни поединци со визија, карактер и силна емпатија кон пациентот

Проф. д-р Оскар Азман, пластичен хирург: Иднината на медицината е во врвни поединци со визија, карактер и силна емпатија кон пациентот

Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија скоро две години соработува со проф. д-р Оскар Азман , еден од водечките пластични хирурзи во светот и професор на Медицинскиот факултет во Виена. Преку оваа соработка, на клиниката во Скопје започнаа да се изведуваат комплексни операции. Неодамна на Универзитетската клиника за пластична