притисни ентер »

Руски научници со епохално откритие: Може да се промени текот на времето
Руски научници со епохално откритие: Може да се промени текот на времето

Руски научници со епохално откритие: Може да се промени текот на времето

Научниците успеале да го променат правецот на времето со помош на квантен компјутер. Епохалното откритие се чини дека е контрадикторно на основните закони на физиката и може да го промени нашето разбирање на процесите со кои се регулира универзумот. Во развој што претставува голем напредок во нашето разбирање за квантните компјутери, користејќи електрони

Чекор поблиску до патување низ времето

Чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави „Индепендент“, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната

Научниците докажаа дека можеме да го промениме текот на времето

Научниците докажаа дека можеме да го промениме текот на времето

Руски научници од московскиот Институт за физика и технологија со помош на колеги од Швајцарија и САД наоравија нешто што се противи на законите на физиката – со помош на квантен компјутер успеаја да го променат текот на времето. Користејќи електрони и принципите на квантната механика, истражувачите успеаја да го вратат времето назад. Поточно, кој

Чекор поблиску до патување низ времето

Чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави „Индепендент“, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната

Чекор поблиску до патување низ времето

Чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави „Индепендент“, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната

Чекор поблиску до патување низ времето

Чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави „Индепендент“, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната

Чекор поблиску до патување низ времето

Чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави „Индепендент“, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната

Чекор поблиску до патување низ времето

Чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави „Индепендент”, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната

Научниците се чекор поблиску до патување низ времето

Научниците се чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави Independent, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната состојба

Чекор поблиску до патување низ времето

Чекор поблиску до патување низ времето

Московскиот Институт за физика и технологија, во соработка со научници од САД и Швајцарија, објави научен труд што ги доведува во прашање основните закони на физиката, во однос на патувањето низ времето. Како што објави „Индепендент“, научниците тврдат дека со помош на квантен компјутер и квантна механика, успеале да вратат молекули во првобитната