притисни ентер »

Според статистиката на УЕФА: Верати е пас-мајсторот во ЛШ!
Според статистиката на УЕФА: Верати е пас-мајсторот во ЛШ!

Според статистиката на УЕФА: Верати е пас-мајсторот во ЛШ!

УЕФА денеска, според својата статистика, објави листа на играчите кои во изминатиот дел од Лигата на Шампионите, имале најмногу и најпрезцизни додавања. Односно кои се пас-мајсторите во ова елитно клупско натпреварување. Па така статистиката вели дека Марко Верати, фудбалерот на ПСЖ имал од 469 допири со топката, имал дури 439 успешни додавања, а тоа

Според статистиката на УЕФА: Верати е пас-мајсторот во ЛШ!

Според статистиката на УЕФА: Верати е пас-мајсторот во ЛШ!

УЕФА денеска, според својата статистика, објави листа на играчите кои во изминатиот дел од Лигата на Шампионите, имале најмногу и најпрезцизни додавања. Односно кои се пас-мајсторите во ова елитно клупско натпреварување. Па така статистиката вели дека Марко Верати, фудбалерот на ПСЖ имал од 469 допири со топката, имал дури 439 успешни додавања, а тоа

Според статистиката на УЕФА: Верати е пас-мајсторот во ЛШ!

Според статистиката на УЕФА: Верати е пас-мајсторот во ЛШ!

УЕФА денеска, според својата статистика, објави листа на играчите кои во изминатиот дел од Лигата на Шампионите, имале најмногу и најпрезцизни додавања. Односно кои се пас-мајсторите во ова елитно клупско натпреварување. Па така статистиката вели дека Марко Верати, фудбалерот на ПСЖ имал од 469 допири со топката, имал дури 439 успешни додавања, а тоа