притисни ентер »

Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи
Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи

Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи. Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок или пак, не се смени

Зијадин Села: во случајот ,,Рекет” има и бомба за Османи

Зијадин Села: во случајот ,,Рекет” има и бомба за Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи. Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок или пак, не се смени

Села открива нов скандал: Во „Рекет” има бомба и за Бујар Османи

Села открива нов скандал: Во „Рекет” има бомба и за Бујар Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи, пренесува „Телма“ . Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок

Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи

Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи. Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок или пак, не се смени

Зијадин Села: Во Рекет има бомба и за Бујар Османи

Зијадин Села: Во Рекет има бомба и за Бујар Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи. Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок или пак, не се смени

Села открива нов скандал: Во „Рекет” има бомба и за Бујар Османи

Села открива нов скандал: Во „Рекет” има бомба и за Бујар Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи, пренесува „Телма“ . Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок

Во случајот „Рекет“ има бомба и за вицепремиерот Османи

Во случајот „Рекет“ има бомба и за вицепремиерот Османи

41 Споделувања Share Tweet Зијадин Села, претседателот на Алаијансата на Албанците има сознанија дека во прислушкуваните материјали од случајот „Рекет“ се наоѓа бомба и за Османи. Села смета дека правен епилог за  случајот „Рекет“ може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок или не се смени власта. Предлага

Села се сомнева дека во ‘Рекет’ се споменува и вицепремиерот Османи

Села се сомнева дека во ‘Рекет’ се споменува и вицепремиерот Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи, пренесува „Телма“ . Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши притисок

Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи?

Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи?

Зијадин Села: Во „Рекет„ има бомба и за Бујар Османи? Претседателот на Алијанса за Албанците вели дека има сознанија дека меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет„ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи. Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител

Села: Во „Рекет” има „бомба“ и за Бујар Османи

Села: Во „Рекет” има „бомба“ и за Бујар Османи

Претседателот на Алијанса за Албанците Зијадин Села вели дека има сознанија оти меѓу прислушуваните материјали од случајот „Рекет“ има бомба и за вицепремиерот Бујар Османи, објави „Телма“. Токму затоа и не очекува овој случај да има разрешница. Правен епилог, според него, може да има само доколку се донесе јавен обвинител врз кој не може да се врши