притисни ентер »

Девојка со Даунов синдром стана заштитно лице на светска козметичката компанија
Девојка со Даунов синдром стана заштитно лице на светска козметичката компанија

Девојка со Даунов синдром стана заштитно лице на светска козметичката компанија

Кејт Грант, 20-годишната девојка од Ирска со Даунов синдром, стана заштитно лице на козметичката куќа „Бенефит“. Оваа компанија ја избра Кејт откако фотографијата на која таа носи молив за очи од „Бенефит“ стана популарна на „Инстаграм“. „Таа им го отвора патот на луѓето кои доаѓаат по неа. Кејт е свесна за тоа и сака да ја прошири свеста за вклучување

Девојка со Даунов синдром стана заштитно лице на светска козметичката компанија

Девојка со Даунов синдром стана заштитно лице на светска козметичката компанија

Кејт Грант, 20-годишната девојка од Ирска со Даунов синдром, стана заштитно лице на козметичката куќа „Бенефит“. Оваа компанија ја избра Кејт откако фотографијата на која таа носи молив за очи од „Бенефит“ стана популарна на „Инстаграм“. „Таа им го отвора патот на луѓето кои доаѓаат по неа. Кејт е свесна за тоа и сака да ја прошири свеста за вклучување

Девојка со Даунов синдром стана бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит

Девојка со Даунов синдром стана бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит

ИЗВОР Скопје24 | јануари 11, 2019 20 годишната девојка со Даунов синдром, Кејт Грант стана ценет модел и бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит. Кејт живее во Северна Ирска, добитничка е на титулата Teen Ultimate Beauty Of The World, а неодамна се прошета по пистата за време на модниот викенд во Белфаст. Таа исто така се појави во емисијата

Девојка со Даунов синдром стана бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит

Девојка со Даунов синдром стана бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит

20 годишната девојка со Даунов синдром, Кејт Гранt стана ценет модел и бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит. Кејт живее во Северна Ирска, добитничка е на титулата Teen Ultimate Beauty Of The World, а неодамна се прошета по пистата за време на модниот викенд во Белфаст. Таа исто така се појави во емисијата "This Morning", додека во меѓувреме

Девојка со Даунов синдром стана заштитно лице на козметички бренд

Девојка со Даунов синдром стана заштитно лице на козметички бренд

„Не дозволувам Дауновиот синдром да ме дефинира. Јас сум Кејт!“, вели инспиративната девојка од Ирска. Кејт Грант (20) е девојка со Даунов синдром од Ирска, која е вистинска инспирација. Таа се појавува на модните писти, има добиено титула за убавина, гостува во ТВ емисии, а од неодамна стана и заштитно лице на брендот за козметика „Benefit cosmetics“

Најдобар танчер е и нема проблем со својот Даунов синдром!

Најдобар танчер е и нема проблем со својот Даунов синдром!

Дефинитивно мора да се подигне свеста за корисноста на луѓето со Даунов синдром... Дауновиот синдром е нешто што може да се надмине прилично со доволно посветување на внимание на оние што ги сакаме и да не ги ограничуваме психолошки. Љубов и разбирање е се што ни треба. Погледнете како може се да се надмине, ова младо момче е дефинитивно танчерот што