притисни ентер »

9 едноставни тестови за состојбата на вашето здравје коишто можете да ги направите веднаш
9 едноставни тестови за состојбата на вашето здравје коишто можете да ги направите веднаш

9 едноставни тестови за состојбата на вашето здравје коишто можете да ги направите веднаш

Доколку сакате правилно да се грижите за вашето здравје, потребно е да правите целосни медицински испитувања, барем еднаш годишно. Сепак, телото може да доживее промени и во периодот помеѓу тие тестови, па добро е да се знаат овие неколку едноставни начини како да го проверите вашето здравје во домашни услови: 1. Проверка на болести на срцето и белите