Поставено од ORBIStv на 5.2012

Категорија: Вести и политика

422 погледи


Lokalni dijagonali


Клучни зборови: UJP, PRISILNO, KE, NAPLATUVA, RADIODIFUZNA, TAKSA, 05, 2012Информации за каналот
ORBIStv
(TVORBIS BITOLA)
Категорија: Reporter
Локација: MK
Видеа: 15382
Погледи на видеа: 2843320
Претплатници: 582
Креиран на: 11.10.2008
Останати видеа од ORBIStv
TV ORBIS CRPPR KE GO OTKRIVA KRUSEVO...
(пред 9 часа)
TV ORBIS "SEKSPIR VO KUKLI RABOTILNICA...
(пред 9 часа)
TV ORBIS 44 IZDANIE NA FESTIVALOT...
(пред 9 часа)
TV ORBIS BUDZETITE NA PELAGONISKITE...
(пред 9 часа)
TV ORBIS HUMANITARNA POMOS ZA ...
(пред 9 часа)
TV ORBIS SERBEDZIJA KE SNIMA FILM...
(пред 10 часа)
TV ORBIS VLADATA KE POMOGNE VO...
(пред 10 часа)
ДЕЛ АРТЕ - ВЕНЕЦИЈАНСКА СВАДБА“...
(пред 14 часа)
TV ORBIS IZLOZBA NA DETSKI KNIGI...
(пред еден ден)
TV ORBIS SSM GI POZDRAVI USVOENITE...
(пред еден ден)
Последни вести