Поставено од ORBIStv на 3.2012

Категорија: Вести и политика

4547 погледи


Orbis reklami


Клучни зборови: SALON, ZA, MEBEL, GIRRIG
Информации за каналот
ORBIStv
(TVORBIS BITOLA)
Категорија: Reporter
Локација: MK
Видеа: 14694
Погледи на видеа: 2610866
Претплатници: 523
Креиран на: 11.10.2008
Останати видеа од ORBIStv
TV ORBIS STAGE PRV DEL 22 04 2...
(пред еден ден)
TV ORBIS ZENITE OD ZDRUZENIETO...
(пред еден ден)
TV ORBIS VMRO-DPMNE MEGU ZANAETCIITE,...
(пред еден ден)
TV ORBIS BOENKA SO ZIVOTNI OD ZOO...
(пред еден ден)
TV ORBIS FZOM ODBLIZU SO BITOLSKITE...
(пред еден ден)
TV ORBIS MOZNA LI E INKLUZIJA NA...
(пред еден ден)
TV ORBIS - VTOR DEN VELIGDEN 21...
(пред 2 дена)
TV ORBIS - SILVANA ANGELEVSKA:...
(пред 2 дена)
TV ORBIS - RISTENKA ALTIPARMAKOVA:...
(пред 2 дена)
TV ORBIS - ZORAN ILIOSKI: RABOTA...
(пред 2 дена)

Последни вести