Поставено од ORBIStv на 5.2013

Категорија: Вести и политика

341 погледи


Orbis news.Информации за каналот
ORBIStv
(TVORBIS BITOLA)
Категорија: Reporter
Локација: MK
Видеа: 16005
Погледи на видеа: 3004963
Претплатници: 650
Креиран на: 11.10.2008
Останати видеа од ORBIStv
TV ORBIS - ZDRAVA HRANA ZA PATRONATOT...
(пред 4 часа)
TV ORBIS - RASTE INTERESOT ZA ...
(пред 4 часа)
TV ORBIS - EVROPSKI DEN NA PRE...
(пред 4 часа)
TV ORBIS - TEHNICKIOT FAKULTET...
(пред 4 часа)
TV ORBIS - KAKO IZGLEDA SEMEJNA...
(пред 4 часа)
TV ORBIS - STAGE 30.10.2014
(пред 7 часа)
TV ORBIS - HS STREZEVO PORIBENO...
(пред еден ден)
TV ORBIS - HUMANITAREN NATPREVAR...
(пред еден ден)
TV ORBIS - SLAVATA KAKO OLICETVORENIE...
(пред еден ден)
TV ORBIS - PRV SAEM ZA VOLONTERIZAM...
(пред еден ден)
Последни вести