Поставено од ORBIStv пред 12 месеци

Категорија: Вести и политика

28 погледи


Orbis News.Информации за каналот
ORBIStv
(TVORBIS BITOLA)
Категорија: Reporter
Локација: MK
Видеа: 15374
Погледи на видеа: 2841523
Претплатници: 581
Креиран на: 11.10.2008
Останати видеа од ORBIStv
TV ORBIS IZLOZBA NA DETSKI KNIGI...
(пред 11 часа)
TV ORBIS SSM GI POZDRAVI USVOENITE...
(пред 11 часа)
TV ORBIS PROFESORI OD BITOLA SO...
(пред 11 часа)
TV ORBIS CETVRTA ZRTVA NA BAKTERIJATA...
(пред 11 часа)
TV ORBIS KRIS MENDZIS E OVOGODISEN...
(пред 11 часа)
TV ORBIS OGROMNI STETI NA JABOLKOVITE...
(пред 11 часа)
TV ORBIS GROMOT JA USMRTI STOKATA,...
(пред 11 часа)
TV ORBIS OPSTINA NOVACI KE GRADI...
(пред еден ден)
NEVREME VO PRESPA 22.07.2014
(пред еден ден)
TV ORBIS GRAGANSKI ORGANIZACII...
(пред еден ден)
Последни вести