Поставено од MVRMacedonia1231 пред 8 месеци

Категорија: Вести и политика

7342 погледиИнформации за каналот
MVRMacedonia1231
(Makedonska Policija)
Категорија: Reporter
Локација: MK
Видеа: 295
Погледи на видеа: 3242839
Претплатници: 1842
Креиран на: 23.06.2010
Останати видеа од MVRMacedonia1231
Оперативна обработка „Арсенал„
(пред 2 дена)
Кривично пријавени 14 судии и 11...
(пред 2 недели)
Криумчарење мигранти
(пред 2 недели)
Од Белгија екстрадиран Воислав...
(пред 3 недели)
Раководител во кумановската локална...
(пред 3 недели)
Лишени од слобода 4 лица за недозволена...
(пред еден месец)
Цариници ја оштетиле ЦУ за 1.527.000...
(пред еден месец)
Кампања МВР Сообраќај (Појас)
(пред еден месец)
Кампања МВР Сообраќај (Каква кола...
(пред еден месец)
Екстрадиран велешанец. инволвиран...
(пред еден месец)
Последни вести