Поставено од ORBIStv на 2.2013

Категорија: Вести и политика

2572 погледи


News.Информации за каналот
ORBIStv
(TVORBIS BITOLA)
Категорија: Reporter
Локација: MK
Видеа: 15382
Погледи на видеа: 2843320
Претплатници: 581
Креиран на: 11.10.2008
Останати видеа од ORBIStv
TV ORBIS CRPPR KE GO OTKRIVA KRUSEVO...
(пред 18 часа)
TV ORBIS "SEKSPIR VO KUKLI RABOTILNICA...
(пред 18 часа)
TV ORBIS 44 IZDANIE NA FESTIVALOT...
(пред 18 часа)
TV ORBIS BUDZETITE NA PELAGONISKITE...
(пред 18 часа)
TV ORBIS HUMANITARNA POMOS ZA ...
(пред 18 часа)
TV ORBIS SERBEDZIJA KE SNIMA FILM...
(пред 19 часа)
TV ORBIS VLADATA KE POMOGNE VO...
(пред 19 часа)
ДЕЛ АРТЕ - ВЕНЕЦИЈАНСКА СВАДБА“...
(пред 23 часа)
TV ORBIS IZLOZBA NA DETSKI KNIGI...
(пред еден ден)
TV ORBIS SSM GI POZDRAVI USVOENITE...
(пред еден ден)
Последни вести