Моментална состојба
+15° min+10° max+24°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 4km/h77%
06h - 12h 19° 4km/h53%
12h - 18h 24° 4km/h35%
18h - 00h 19° 4km/h56%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 1km/h62%
06h - 12h 18° 3km/h62%
12h - 18h 27° 9km/h36%
18h - 00h 24° 6km/h43%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 1km/h62%
06h - 12h 18° 3km/h62%
12h - 18h 29° 9km/h36%
18h - 00h 24° 6km/h43%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 5km/h74%
06h - 12h 24° 4km/h56%
12h - 18h 27° 4km/h53%
18h - 00h 21° 3km/h71%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h86%
06h - 12h 22° 2km/h69%
12h - 18h 24° 5km/h64%
18h - 00h 19° 3km/h81%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 2km/h94%
06h - 12h 20° 6km/h74%
12h - 18h 25° 4km/h63%
18h - 00h 20° 3km/h71%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 2km/h81%
06h - 12h 21° 3km/h64%
12h - 18h 26° 5km/h44%
18h - 00h 21° 3km/h63%
КЛИКНИ