Моментална состојба
-2° min-6° max-2°
Денес, Петок 20.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -6° 6km/h87%
06h - 12h -4° 6km/h85%
12h - 18h -2° 5km/h79%
18h - 00h -5° 4km/h83%
Утре, Сабота 21.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -8° 4km/h81%
06h - 12h -7° 3km/h85%
12h - 18h 1km/h74%
18h - 00h -3° 1km/h75%
Недела 22.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -9° 4km/h81%
06h - 12h -7° 3km/h85%
12h - 18h 1km/h74%
18h - 00h -3° 1km/h75%
Понеделник 23.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -9° 1km/h77%
06h - 12h -7° 1km/h84%
12h - 18h 4km/h74%
18h - 00h -1° 2km/h81%
Вторник 24.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -4° 1km/h90%
06h - 12h -2° 3km/h99%
12h - 18h 5km/h98%
18h - 00h 7km/h97%
Среда 25.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -2° 13km/h87%
06h - 12h -1° 11km/h81%
12h - 18h 8km/h81%
18h - 00h -1° 5km/h84%
Четврток 26.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -4° 4km/h89%
06h - 12h -3° 4km/h95%
12h - 18h 3km/h96%
18h - 00h -2° 3km/h96%
КЛИКНИ
kariera.mk