Моментална состојба
+21° min+12° max+27°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h84%
06h - 12h 21° 3km/h60%
12h - 18h 27° 7km/h41%
18h - 00h 19° 6km/h66%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 4km/h80%
06h - 12h 18° 4km/h78%
12h - 18h 30° 6km/h37%
18h - 00h 25° 5km/h58%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h80%
06h - 12h 18° 4km/h78%
12h - 18h 32° 6km/h37%
18h - 00h 25° 5km/h58%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 4km/h83%
06h - 12h 26° 7km/h60%
12h - 18h 30° 3km/h53%
18h - 00h 22° 4km/h83%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 5km/h92%
06h - 12h 22° 3km/h78%
12h - 18h 28° 6km/h68%
18h - 00h 20° 4km/h95%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 5km/h94%
06h - 12h 22° 6km/h78%
12h - 18h 28° 5km/h70%
18h - 00h 22° 4km/h92%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 4km/h94%
06h - 12h 23° 4km/h75%
12h - 18h 28° 7km/h54%
18h - 00h 23° 5km/h77%
КЛИКНИ