Моментална состојба
+24° min+15° max+26°
Денес, Четврток 23.03.2017
време прогноза температура ветер влажност
12h - 18h 26° 3km/h38%
18h - 00h 19° 3km/h52%
Утре, Петок 24.03.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h70%
06h - 12h 16° 3km/h69%
12h - 18h 26° 4km/h40%
18h - 00h 19° 3km/h52%
Сабота 25.03.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h71%
06h - 12h 17° 3km/h72%
12h - 18h 26° 4km/h40%
18h - 00h 19° 3km/h52%
Недела 26.03.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 4km/h78%
06h - 12h 17° 3km/h72%
12h - 18h 23° 4km/h40%
18h - 00h 19° 3km/h52%
Понеделник 27.03.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 1km/h76%
06h - 12h 4km/h68%
12h - 18h 13° 8km/h46%
18h - 00h 11° 1km/h58%
Вторник 28.03.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 3km/h82%
06h - 12h 10° 3km/h66%
12h - 18h 20° 4km/h31%
18h - 00h 14° 2km/h51%
Среда 29.03.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 4km/h79%
06h - 12h 14° 4km/h72%
12h - 18h 22° 5km/h37%
18h - 00h 14° 4km/h48%
КЛИКНИ
kariera.mk