Моментална состојба
+19° min+13° max+26°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h76%
06h - 12h 22° 3km/h52%
12h - 18h 26° 6km/h44%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h76%
06h - 12h 18° 3km/h72%
12h - 18h 29° 6km/h38%
18h - 00h 24° 5km/h59%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h76%
06h - 12h 18° 3km/h72%
12h - 18h 31° 6km/h38%
18h - 00h 24° 5km/h59%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h85%
06h - 12h 25° 5km/h62%
12h - 18h 28° 4km/h59%
18h - 00h 22° 3km/h82%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 2km/h91%
06h - 12h 21° 2km/h78%
12h - 18h 27° 3km/h68%
18h - 00h 19° 3km/h94%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h97%
06h - 12h 21° 4km/h77%
12h - 18h 27° 5km/h71%
18h - 00h 21° 4km/h90%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h91%
06h - 12h 22° 4km/h72%
12h - 18h 28° 6km/h54%
18h - 00h 22° 5km/h78%
КЛИКНИ