Моментална состојба
+17° min+10° max+21°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 2km/h75%
06h - 12h 17° 3km/h59%
12h - 18h 21° 6km/h49%
18h - 00h 15° 4km/h79%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 3km/h86%
06h - 12h 15° 3km/h70%
12h - 18h 23° 7km/h49%
18h - 00h 19° 7km/h65%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h86%
06h - 12h 15° 3km/h70%
12h - 18h 23° 7km/h49%
18h - 00h 19° 7km/h65%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 2km/h84%
06h - 12h 19° 3km/h66%
12h - 18h 23° 4km/h51%
18h - 00h 17° 4km/h79%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h87%
06h - 12h 18° 1km/h74%
12h - 18h 21° 5km/h61%
18h - 00h 17° 2km/h83%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h93%
06h - 12h 18° 2km/h71%
12h - 18h 23° 4km/h64%
18h - 00h 17° 4km/h83%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h92%
06h - 12h 19° 4km/h75%
12h - 18h 24° 5km/h60%
18h - 00h 17° 4km/h85%
КЛИКНИ