Моментална состојба
-2° min-7° max-3°
Денес, Петок 20.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -7° 2km/h90%
06h - 12h -6° 1km/h99%
12h - 18h -3° 4km/h92%
18h - 00h -6° 2km/h89%
Утре, Сабота 21.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -11° 1km/h86%
06h - 12h -9° 1km/h92%
12h - 18h -3° 1km/h86%
18h - 00h -6° 1km/h77%
Недела 22.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -12° 1km/h86%
06h - 12h -9° 1km/h92%
12h - 18h -5° 1km/h86%
18h - 00h -6° 1km/h77%
Понеделник 23.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -10° 5km/h74%
06h - 12h -10° 5km/h82%
12h - 18h -5° 7km/h80%
18h - 00h -6° 8km/h81%
Вторник 24.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -7° 7km/h95%
06h - 12h -5° 5km/h97%
12h - 18h -1° 3km/h97%
18h - 00h -1° 3km/h90%
Среда 25.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -4° 4km/h83%
06h - 12h -3° 4km/h79%
12h - 18h -1° 8km/h72%
18h - 00h -1° 6km/h79%
Четврток 26.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -4° 5km/h87%
06h - 12h -3° 4km/h91%
12h - 18h -1° 3km/h100%
18h - 00h -2° 3km/h100%
КЛИКНИ
kariera.mk