Моментална состојба
-5° min-5° max+2°
Денес, Понеделник 23.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -5° 1km/h85%
06h - 12h -2° 3km/h80%
12h - 18h 5km/h76%
18h - 00h 5km/h81%
Утре, Вторник 24.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -1° 4km/h83%
06h - 12h 1km/h90%
12h - 18h 4km/h86%
18h - 00h 4km/h89%
Среда 25.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -5° 4km/h83%
06h - 12h 1km/h90%
12h - 18h 4km/h86%
18h - 00h 4km/h89%
Четврток 26.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -6° 6km/h81%
06h - 12h -5° 7km/h78%
12h - 18h -1° 8km/h68%
18h - 00h -2° 1km/h72%
Петок 27.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -6° 3km/h70%
06h - 12h -5° 4km/h63%
12h - 18h -3° 6km/h52%
18h - 00h -5° 5km/h55%
Сабота 28.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -8° 1km/h51%
06h - 12h -6° 3km/h47%
12h - 18h -2° 4km/h39%
18h - 00h -4° 4km/h34%
Недела 29.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -7° 4km/h35%
06h - 12h -5° 4km/h40%
12h - 18h 4km/h42%
18h - 00h -3° 4km/h38%
КЛИКНИ
kariera.mk