Моментална состојба
+15° min+13° max+27°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 4km/h73%
06h - 12h 20° 1km/h54%
12h - 18h 27° 7km/h35%
18h - 00h 20° 6km/h57%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 7km/h67%
06h - 12h 18° 3km/h68%
12h - 18h 30° 8km/h39%
18h - 00h 26° 9km/h42%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 7km/h67%
06h - 12h 18° 3km/h68%
12h - 18h 30° 8km/h39%
18h - 00h 26° 9km/h42%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 12km/h73%
06h - 12h 24° 9km/h58%
12h - 18h 27° 8km/h55%
18h - 00h 23° 6km/h70%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 7km/h89%
06h - 12h 20° 1km/h84%
12h - 18h 27° 5km/h72%
18h - 00h 20° 3km/h99%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 2km/h99%
06h - 12h 19° 5km/h88%
12h - 18h 25° 5km/h70%
18h - 00h 21° 4km/h87%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h89%
06h - 12h 22° 4km/h72%
12h - 18h 28° 6km/h52%
18h - 00h 23° 4km/h72%
КЛИКНИ