Моментална состојба
+11° min+9° max+20°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 3km/h87%
06h - 12h 16° 5km/h63%
12h - 18h 20° 8km/h48%
18h - 00h 13° 5km/h82%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 5km/h88%
06h - 12h 14° 5km/h72%
12h - 18h 22° 9km/h51%
18h - 00h 17° 7km/h66%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 5km/h88%
06h - 12h 14° 5km/h72%
12h - 18h 25° 9km/h51%
18h - 00h 17° 7km/h66%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 1km/h86%
06h - 12h 21° 2km/h61%
12h - 18h 24° 2km/h51%
18h - 00h 15° 3km/h92%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h97%
06h - 12h 18° 4km/h79%
12h - 18h 21° 7km/h62%
18h - 00h 14° 2km/h90%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 2km/h99%
06h - 12h 18° 5km/h73%
12h - 18h 22° 4km/h67%
18h - 00h 15° 3km/h90%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 3km/h95%
06h - 12h 18° 3km/h75%
12h - 18h 23° 5km/h62%
18h - 00h 16° 4km/h87%
КЛИКНИ