Моментална состојба
+15° min+14° max+24°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 2km/h61%
06h - 12h 19° 4km/h58%
12h - 18h 24° 6km/h37%
18h - 00h 17° 6km/h69%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h69%
06h - 12h 17° 5km/h66%
12h - 18h 28° 10km/h39%
18h - 00h 23° 6km/h48%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h69%
06h - 12h 17° 5km/h66%
12h - 18h 29° 10km/h39%
18h - 00h 23° 6km/h48%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h74%
06h - 12h 24° 4km/h63%
12h - 18h 26° 5km/h64%
18h - 00h 21° 2km/h75%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 2km/h86%
06h - 12h 21° 4km/h77%
12h - 18h 23° 5km/h72%
18h - 00h 18° 1km/h92%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 2km/h94%
06h - 12h 20° 4km/h80%
12h - 18h 25° 5km/h74%
18h - 00h 20° 4km/h87%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h80%
06h - 12h 22° 4km/h69%
12h - 18h 26° 6km/h56%
18h - 00h 20° 5km/h78%
КЛИКНИ