Моментална состојба
+12° min+15° max+25°
Денес, Сабота 29.04.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 6km/h54%
06h - 12h 18° 5km/h51%
12h - 18h 25° 7km/h34%
18h - 00h 18° 4km/h51%
Утре, Недела 30.04.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 4km/h80%
06h - 12h 11° 6km/h93%
12h - 18h 16° 8km/h80%
18h - 00h 14° 5km/h79%
Понеделник 01.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 4km/h80%
06h - 12h 11° 6km/h93%
12h - 18h 20° 8km/h80%
18h - 00h 14° 5km/h79%
Вторник 02.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 6km/h75%
06h - 12h 18° 7km/h63%
12h - 18h 24° 8km/h39%
18h - 00h 18° 5km/h58%
Среда 03.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 6km/h67%
06h - 12h 19° 9km/h56%
12h - 18h 25° 14km/h32%
18h - 00h 18° 6km/h54%
Четврток 04.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 6km/h67%
06h - 12h 17° 4km/h55%
12h - 18h 23° 8km/h43%
18h - 00h 17° 4km/h63%
Петок 05.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h64%
06h - 12h 15° 5km/h40%
12h - 18h 21° 9km/h29%
18h - 00h 15° 6km/h41%
КЛИКНИ
kariera.mk