Моментална состојба
+13° min+12° max+23°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 4km/h71%
06h - 12h 18° 3km/h64%
12h - 18h 23° 3km/h44%
18h - 00h 17° 3km/h60%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 4km/h72%
06h - 12h 16° 3km/h75%
12h - 18h 26° 6km/h44%
18h - 00h 22° 7km/h54%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h72%
06h - 12h 16° 3km/h75%
12h - 18h 27° 6km/h44%
18h - 00h 22° 7km/h54%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 1km/h72%
06h - 12h 22° 4km/h65%
12h - 18h 25° 3km/h78%
18h - 00h 20° 3km/h86%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h93%
06h - 12h 18° 2km/h88%
12h - 18h 26° 5km/h61%
18h - 00h 19° 4km/h94%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 3km/h99%
06h - 12h 19° 5km/h88%
12h - 18h 25° 4km/h68%
18h - 00h 19° 3km/h88%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h93%
06h - 12h 20° 3km/h76%
12h - 18h 26° 5km/h52%
18h - 00h 20° 4km/h73%
КЛИКНИ