Моментална состојба
+7° min+10° max+22°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 3km/h80%
06h - 12h 16° 6km/h57%
12h - 18h 22° 7km/h36%
18h - 00h 14° 5km/h76%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 5km/h73%
06h - 12h 15° 6km/h65%
12h - 18h 24° 9km/h41%
18h - 00h 20° 7km/h54%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 5km/h73%
06h - 12h 15° 6km/h65%
12h - 18h 26° 9km/h41%
18h - 00h 20° 7km/h54%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 5km/h83%
06h - 12h 20° 7km/h67%
12h - 18h 23° 4km/h65%
18h - 00h 17° 1km/h83%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 2km/h83%
06h - 12h 20° 4km/h75%
12h - 18h 22° 3km/h68%
18h - 00h 17° 2km/h86%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h96%
06h - 12h 18° 7km/h76%
12h - 18h 21° 4km/h64%
18h - 00h 16° 3km/h84%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h90%
06h - 12h 18° 3km/h74%
12h - 18h 22° 5km/h57%
18h - 00h 16° 4km/h84%
КЛИКНИ