Моментална состојба
+17° min+10° max+21°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 1km/h84%
06h - 12h 17° 3km/h64%
12h - 18h 21° 9km/h54%
18h - 00h 15° 5km/h76%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 2km/h86%
06h - 12h 15° 3km/h73%
12h - 18h 23° 10km/h53%
18h - 00h 19° 8km/h66%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 2km/h86%
06h - 12h 15° 3km/h73%
12h - 18h 23° 10km/h53%
18h - 00h 19° 8km/h66%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 1km/h86%
06h - 12h 19° 3km/h71%
12h - 18h 23° 3km/h58%
18h - 00h 17° 4km/h85%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h94%
06h - 12h 18° 3km/h76%
12h - 18h 21° 4km/h67%
18h - 00h 17° 2km/h83%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h98%
06h - 12h 18° 3km/h75%
12h - 18h 23° 4km/h68%
18h - 00h 18° 4km/h83%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h92%
06h - 12h 19° 3km/h75%
12h - 18h 23° 5km/h65%
18h - 00h 18° 4km/h85%
КЛИКНИ