Моментална состојба
+19° min+13° max+27°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 0km/h78%
06h - 12h 21° 1km/h58%
12h - 18h 27° 4km/h31%
18h - 00h 20° 7km/h59%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h70%
06h - 12h 19° 1km/h70%
12h - 18h 30° 4km/h35%
18h - 00h 25° 7km/h46%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h70%
06h - 12h 19° 1km/h70%
12h - 18h 30° 4km/h35%
18h - 00h 25° 7km/h46%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 2km/h72%
06h - 12h 24° 4km/h57%
12h - 18h 29° 6km/h50%
18h - 00h 22° 1km/h74%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 1km/h88%
06h - 12h 22° 4km/h71%
12h - 18h 28° 4km/h66%
18h - 00h 20° 1km/h97%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h96%
06h - 12h 21° 5km/h83%
12h - 18h 29° 5km/h64%
18h - 00h 22° 4km/h80%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h89%
06h - 12h 24° 4km/h72%
12h - 18h 30° 6km/h46%
18h - 00h 23° 4km/h67%
КЛИКНИ