Моментална состојба
+10° min+10° max+24°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 4km/h77%
06h - 12h 19° 3km/h54%
12h - 18h 24° 8km/h35%
18h - 00h 18° 2km/h54%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 4km/h67%
06h - 12h 17° 4km/h62%
12h - 18h 27° 7km/h36%
18h - 00h 23° 5km/h46%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h67%
06h - 12h 17° 4km/h62%
12h - 18h 28° 7km/h36%
18h - 00h 23° 5km/h46%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h78%
06h - 12h 24° 3km/h57%
12h - 18h 26° 2km/h52%
18h - 00h 20° 2km/h73%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h81%
06h - 12h 22° 3km/h68%
12h - 18h 24° 6km/h65%
18h - 00h 19° 2km/h78%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 2km/h88%
06h - 12h 21° 5km/h70%
12h - 18h 24° 4km/h67%
18h - 00h 19° 3km/h73%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 2km/h79%
06h - 12h 21° 3km/h65%
12h - 18h 25° 4km/h47%
18h - 00h 20° 3km/h63%
КЛИКНИ