Моментална состојба
+13° min+12° max+26°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h87%
06h - 12h 21° 2km/h60%
12h - 18h 26° 4km/h37%
18h - 00h 19° 4km/h69%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 4km/h86%
06h - 12h 18° 3km/h80%
12h - 18h 29° 6km/h41%
18h - 00h 23° 6km/h59%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h86%
06h - 12h 18° 3km/h80%
12h - 18h 30° 6km/h41%
18h - 00h 23° 6km/h59%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h91%
06h - 12h 25° 3km/h66%
12h - 18h 27° 5km/h61%
18h - 00h 20° 4km/h88%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 2km/h97%
06h - 12h 21° 2km/h84%
12h - 18h 27° 6km/h60%
18h - 00h 19° 3km/h92%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 3km/h98%
06h - 12h 21° 2km/h80%
12h - 18h 26° 4km/h61%
18h - 00h 21° 3km/h80%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 3km/h92%
06h - 12h 23° 3km/h78%
12h - 18h 27° 4km/h53%
18h - 00h 21° 4km/h83%
КЛИКНИ