Моментална состојба
-7° min-10° max-2°
Денес, Понеделник 23.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -10° 1km/h92%
06h - 12h -7° 3km/h92%
12h - 18h -2° 5km/h83%
18h - 00h -6° 3km/h93%
Утре, Вторник 24.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -5° 10km/h89%
06h - 12h -4° 2km/h98%
12h - 18h 2km/h92%
18h - 00h -1° 9km/h87%
Среда 25.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -5° 10km/h89%
06h - 12h -4° 2km/h98%
12h - 18h -1° 2km/h92%
18h - 00h -1° 9km/h87%
Четврток 26.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -5° 14km/h84%
06h - 12h -4° 13km/h81%
12h - 18h -1° 14km/h67%
18h - 00h -3° 13km/h84%
Петок 27.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -12° 11km/h83%
06h - 12h -7° 9km/h75%
12h - 18h -3° 6km/h46%
18h - 00h -10° 8km/h68%
Сабота 28.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -12° 4km/h44%
06h - 12h -11° 3km/h51%
12h - 18h -1° 4km/h53%
18h - 00h -5° 4km/h59%
Недела 29.01.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h -7° 5km/h51%
06h - 12h -5° 5km/h47%
12h - 18h 4km/h54%
18h - 00h -4° 4km/h56%
КЛИКНИ
kariera.mk