Моментална состојба
+11° min+10° max+22°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 2km/h76%
06h - 12h 18° 2km/h55%
12h - 18h 22° 4km/h42%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 5km/h86%
06h - 12h 15° 3km/h75%
12h - 18h 25° 6km/h43%
18h - 00h 20° 7km/h55%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 5km/h86%
06h - 12h 15° 3km/h75%
12h - 18h 27° 6km/h43%
18h - 00h 20° 7km/h55%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h88%
06h - 12h 22° 3km/h63%
12h - 18h 24° 5km/h68%
18h - 00h 17° 4km/h87%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h94%
06h - 12h 18° 3km/h84%
12h - 18h 24° 5km/h61%
18h - 00h 15° 3km/h92%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h96%
06h - 12h 18° 5km/h80%
12h - 18h 23° 4km/h60%
18h - 00h 17° 3km/h81%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h89%
06h - 12h 19° 3km/h76%
12h - 18h 24° 5km/h55%
18h - 00h 18° 4km/h80%
КЛИКНИ