Моментална состојба
+10° min+11° max+23°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 3km/h74%
06h - 12h 19° 4km/h51%
12h - 18h 23° 8km/h41%
18h - 00h 17° 4km/h60%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h66%
06h - 12h 18° 4km/h58%
12h - 18h 26° 10km/h41%
18h - 00h 22° 7km/h54%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h66%
06h - 12h 18° 4km/h58%
12h - 18h 27° 10km/h41%
18h - 00h 22° 7km/h54%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h77%
06h - 12h 24° 3km/h56%
12h - 18h 26° 3km/h62%
18h - 00h 20° 2km/h77%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h82%
06h - 12h 20° 3km/h76%
12h - 18h 24° 4km/h72%
18h - 00h 17° 1km/h91%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 2km/h92%
06h - 12h 19° 4km/h80%
12h - 18h 24° 5km/h82%
18h - 00h 19° 4km/h87%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 3km/h82%
06h - 12h 21° 4km/h63%
12h - 18h 25° 5km/h55%
18h - 00h 19° 4km/h72%
КЛИКНИ