Моментална состојба
+15° min+16° max+29°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h72%
06h - 12h 23° 3km/h52%
12h - 18h 29° 5km/h35%
18h - 00h 23° 4km/h56%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h66%
06h - 12h 22° 4km/h62%
12h - 18h 32° 10km/h35%
18h - 00h 28° 6km/h45%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 20° 3km/h66%
06h - 12h 22° 4km/h62%
12h - 18h 34° 10km/h35%
18h - 00h 28° 6km/h45%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 21° 4km/h73%
06h - 12h 29° 2km/h55%
12h - 18h 31° 4km/h54%
18h - 00h 26° 3km/h67%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 21° 4km/h81%
06h - 12h 26° 3km/h70%
12h - 18h 29° 6km/h62%
18h - 00h 23° 2km/h83%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 20° 3km/h93%
06h - 12h 24° 3km/h75%
12h - 18h 29° 4km/h64%
18h - 00h 24° 3km/h72%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 19° 2km/h79%
06h - 12h 26° 3km/h63%
12h - 18h 30° 5km/h47%
18h - 00h 25° 3km/h64%
КЛИКНИ