Моментална состојба
+11° min+9° max+21°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 3km/h85%
06h - 12h 17° 1km/h56%
12h - 18h 21° 4km/h37%
18h - 00h 14° 6km/h76%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 4km/h88%
06h - 12h 14° 4km/h75%
12h - 18h 23° 6km/h40%
18h - 00h 18° 6km/h58%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 4km/h88%
06h - 12h 14° 4km/h75%
12h - 18h 25° 6km/h40%
18h - 00h 18° 6km/h58%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h86%
06h - 12h 20° 2km/h64%
12h - 18h 23° 4km/h56%
18h - 00h 16° 2km/h86%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 2km/h89%
06h - 12h 18° 3km/h77%
12h - 18h 21° 4km/h58%
18h - 00h 15° 1km/h85%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 2km/h91%
06h - 12h 18° 4km/h72%
12h - 18h 23° 4km/h63%
18h - 00h 15° 3km/h84%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 3km/h95%
06h - 12h 19° 3km/h78%
12h - 18h 23° 5km/h56%
18h - 00h 16° 3km/h83%
КЛИКНИ