Моментална состојба
+15° min+13° max+27°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h80%
06h - 12h 21° 1km/h58%
12h - 18h 27° 2km/h35%
18h - 00h 20° 4km/h61%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h75%
06h - 12h 19° 2km/h71%
12h - 18h 30° 3km/h39%
18h - 00h 25° 5km/h49%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h75%
06h - 12h 19° 2km/h71%
12h - 18h 30° 3km/h39%
18h - 00h 25° 5km/h49%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 3km/h72%
06h - 12h 24° 3km/h59%
12h - 18h 29° 5km/h54%
18h - 00h 22° 3km/h78%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 1km/h87%
06h - 12h 22° 3km/h74%
12h - 18h 28° 4km/h71%
18h - 00h 20° 3km/h96%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 2km/h95%
06h - 12h 21° 3km/h86%
12h - 18h 28° 5km/h65%
18h - 00h 22° 4km/h77%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h88%
06h - 12h 23° 3km/h72%
12h - 18h 29° 5km/h47%
18h - 00h 23° 4km/h68%
КЛИКНИ