Моментална состојба
+10° min+9° max+23°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 1km/h78%
06h - 12h 18° 3km/h51%
12h - 18h 23° 6km/h41%
18h - 00h 16° 2km/h61%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 2km/h68%
06h - 12h 15° 4km/h63%
12h - 18h 27° 9km/h44%
18h - 00h 22° 5km/h58%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 2km/h68%
06h - 12h 15° 4km/h63%
12h - 18h 26° 9km/h44%
18h - 00h 22° 5km/h58%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 2km/h83%
06h - 12h 22° 3km/h59%
12h - 18h 25° 2km/h68%
18h - 00h 18° 3km/h86%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h87%
06h - 12h 20° 3km/h75%
12h - 18h 22° 3km/h77%
18h - 00h 17° 3km/h90%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h91%
06h - 12h 18° 5km/h81%
12h - 18h 26° 5km/h80%
18h - 00h 19° 3km/h88%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h87%
06h - 12h 22° 4km/h67%
12h - 18h 27° 5km/h53%
18h - 00h 21° 4km/h66%
КЛИКНИ