Моментална состојба
+18° min+14° max+27°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h85%
06h - 12h 23° 3km/h55%
12h - 18h 27° 3km/h41%
18h - 00h 21° 4km/h69%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 5km/h84%
06h - 12h 20° 3km/h70%
12h - 18h 30° 2km/h39%
18h - 00h 25° 4km/h53%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 5km/h84%
06h - 12h 20° 3km/h70%
12h - 18h 30° 2km/h39%
18h - 00h 25° 4km/h53%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 20° 2km/h84%
06h - 12h 26° 3km/h66%
12h - 18h 28° 3km/h59%
18h - 00h 22° 1km/h80%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 19° 3km/h84%
06h - 12h 24° 2km/h73%
12h - 18h 26° 6km/h60%
18h - 00h 20° 2km/h83%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 3km/h86%
06h - 12h 23° 3km/h75%
12h - 18h 28° 4km/h59%
18h - 00h 22° 3km/h77%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 17° 2km/h91%
06h - 12h 25° 3km/h74%
12h - 18h 29° 4km/h59%
18h - 00h 22° 3km/h76%
КЛИКНИ