Моментална состојба
+21° min+14° max+28°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h75%
06h - 12h 21° 3km/h61%
12h - 18h 28° 8km/h43%
18h - 00h 20° 5km/h71%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h76%
06h - 12h 18° 3km/h74%
12h - 18h 31° 4km/h41%
18h - 00h 26° 6km/h62%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h76%
06h - 12h 18° 3km/h74%
12h - 18h 32° 4km/h41%
18h - 00h 26° 6km/h62%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 4km/h80%
06h - 12h 26° 6km/h60%
12h - 18h 31° 3km/h48%
18h - 00h 23° 5km/h78%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 19° 5km/h87%
06h - 12h 22° 4km/h79%
12h - 18h 29° 7km/h67%
18h - 00h 22° 4km/h92%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 5km/h90%
06h - 12h 21° 4km/h80%
12h - 18h 28° 5km/h67%
18h - 00h 23° 4km/h84%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h86%
06h - 12h 24° 4km/h74%
12h - 18h 30° 7km/h50%
18h - 00h 23° 4km/h72%
КЛИКНИ