Моментална состојба
+21° min+14° max+26°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 4km/h83%
06h - 12h 21° 3km/h61%
12h - 18h 26° 8km/h42%
18h - 00h 19° 5km/h66%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h76%
06h - 12h 19° 4km/h75%
12h - 18h 30° 7km/h41%
18h - 00h 24° 7km/h56%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h76%
06h - 12h 19° 4km/h75%
12h - 18h 32° 7km/h41%
18h - 00h 24° 7km/h56%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 4km/h87%
06h - 12h 26° 6km/h60%
12h - 18h 30° 2km/h51%
18h - 00h 24° 3km/h76%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 20° 3km/h90%
06h - 12h 23° 4km/h79%
12h - 18h 28° 6km/h66%
18h - 00h 20° 4km/h93%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 18° 5km/h96%
06h - 12h 22° 4km/h79%
12h - 18h 27° 5km/h67%
18h - 00h 22° 4km/h87%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h94%
06h - 12h 24° 4km/h76%
12h - 18h 28° 6km/h54%
18h - 00h 22° 4km/h76%
КЛИКНИ