Моментална состојба
+10° min+10° max+24°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 3km/h80%
06h - 12h 18° 3km/h57%
12h - 18h 24° 6km/h34%
18h - 00h 18° 2km/h59%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 3km/h68%
06h - 12h 17° 3km/h63%
12h - 18h 26° 6km/h39%
18h - 00h 23° 6km/h48%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h68%
06h - 12h 17° 3km/h63%
12h - 18h 28° 6km/h39%
18h - 00h 23° 6km/h48%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h79%
06h - 12h 23° 5km/h59%
12h - 18h 26° 3km/h52%
18h - 00h 19° 2km/h76%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 3km/h85%
06h - 12h 21° 3km/h68%
12h - 18h 24° 3km/h64%
18h - 00h 18° 3km/h84%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 2km/h94%
06h - 12h 20° 8km/h73%
12h - 18h 24° 4km/h64%
18h - 00h 19° 3km/h75%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 3km/h83%
06h - 12h 20° 3km/h70%
12h - 18h 25° 5km/h49%
18h - 00h 19° 3km/h71%
КЛИКНИ