Моментална состојба
+18° min+12° max+25°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 1km/h75%
06h - 12h 15° 3km/h64%
12h - 18h 25° 5km/h45%
18h - 00h 19° 3km/h65%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 1km/h70%
06h - 12h 13° 1km/h72%
12h - 18h 26° 6km/h47%
18h - 00h 23° 5km/h45%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 1km/h70%
06h - 12h 13° 1km/h72%
12h - 18h 25° 6km/h47%
18h - 00h 23° 5km/h45%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 2km/h79%
06h - 12h 18° 2km/h70%
12h - 18h 26° 3km/h39%
18h - 00h 22° 2km/h66%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 2km/h83%
06h - 12h 17° 3km/h77%
12h - 18h 23° 2km/h57%
18h - 00h 20° 2km/h77%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 14° 1km/h89%
06h - 12h 17° 2km/h75%
12h - 18h 23° 4km/h59%
18h - 00h 19° 3km/h76%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 3km/h90%
06h - 12h 18° 3km/h80%
12h - 18h 24° 5km/h63%
18h - 00h 20° 3km/h77%
КЛИКНИ