Моментална состојба
+14° min+10° max+23°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 2km/h79%
06h - 12h 16° 1km/h65%
12h - 18h 23° 4km/h42%
18h - 00h 19° 6km/h70%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 6km/h90%
06h - 12h 16° 4km/h74%
12h - 18h 27° 8km/h45%
18h - 00h 23° 8km/h61%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 6km/h90%
06h - 12h 16° 4km/h74%
12h - 18h 28° 8km/h45%
18h - 00h 23° 8km/h61%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 4km/h90%
06h - 12h 22° 3km/h61%
12h - 18h 26° 6km/h65%
18h - 00h 19° 2km/h90%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 1km/h92%
06h - 12h 18° 4km/h81%
12h - 18h 23° 5km/h62%
18h - 00h 18° 3km/h89%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 1km/h97%
06h - 12h 19° 4km/h77%
12h - 18h 25° 4km/h63%
18h - 00h 18° 3km/h84%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 3km/h93%
06h - 12h 20° 3km/h78%
12h - 18h 25° 5km/h59%
18h - 00h 18° 4km/h86%
КЛИКНИ