Моментална состојба
+14° min+10° max+23°
Денес, Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 4km/h82%
06h - 12h 18° 2km/h60%
12h - 18h 23° 5km/h41%
18h - 00h 18° 6km/h73%
Утре, Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 5km/h83%
06h - 12h 16° 2km/h70%
12h - 18h 27° 6km/h42%
18h - 00h 23° 7km/h54%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 5km/h83%
06h - 12h 16° 2km/h70%
12h - 18h 28° 6km/h42%
18h - 00h 23° 7km/h54%
Петок 02.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 4km/h78%
06h - 12h 22° 4km/h61%
12h - 18h 26° 4km/h57%
18h - 00h 19° 4km/h86%
Сабота 03.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 15° 2km/h88%
06h - 12h 18° 5km/h81%
12h - 18h 23° 5km/h63%
18h - 00h 18° 1km/h86%
Недела 04.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h98%
06h - 12h 19° 7km/h81%
12h - 18h 24° 5km/h65%
18h - 00h 18° 4km/h81%
Понеделник 05.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 13° 3km/h94%
06h - 12h 19° 3km/h77%
12h - 18h 25° 5km/h55%
18h - 00h 20° 4km/h78%
КЛИКНИ