Моментална состојба
+10° min+10° max+23°
Денес, Сабота 29.04.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 7km/h69%
06h - 12h 20° 5km/h46%
12h - 18h 23° 12km/h38%
Утре, Недела 30.04.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 11° 4km/h83%
06h - 12h 12° 4km/h80%
12h - 18h 20° 2km/h59%
18h - 00h 17° 3km/h77%
Понеделник 01.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 4km/h83%
06h - 12h 12° 4km/h80%
12h - 18h 19° 2km/h59%
18h - 00h 17° 3km/h77%
Вторник 02.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 2km/h91%
06h - 12h 16° 3km/h67%
12h - 18h 23° 7km/h41%
18h - 00h 15° 3km/h67%
Среда 03.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 4km/h93%
06h - 12h 17° 6km/h66%
12h - 18h 23° 9km/h39%
18h - 00h 15° 5km/h69%
Четврток 04.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 4km/h93%
06h - 12h 16° 6km/h56%
12h - 18h 22° 8km/h41%
18h - 00h 14° 4km/h65%
Петок 05.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 3km/h87%
06h - 12h 14° 5km/h80%
12h - 18h 21° 8km/h30%
18h - 00h 14° 5km/h43%
КЛИКНИ
kariera.mk