Моментална состојба
+15° min+14° max+16°
Денес, Петок 26.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
12h - 18h 16° 5km/h91%
18h - 00h 15° 7km/h88%
Утре, Сабота 27.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 5km/h84%
06h - 12h 14° 7km/h81%
12h - 18h 20° 11km/h52%
18h - 00h 17° 8km/h61%
Недела 28.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 6km/h79%
06h - 12h 14° 5km/h83%
12h - 18h 20° 11km/h52%
18h - 00h 17° 8km/h61%
Понеделник 29.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 4km/h92%
06h - 12h 16° 2km/h70%
12h - 18h 22° 6km/h42%
18h - 00h 17° 4km/h62%
Вторник 30.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 10° 2km/h78%
06h - 12h 17° 3km/h68%
12h - 18h 24° 4km/h43%
18h - 00h 18° 5km/h60%
Среда 31.05.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 12° 4km/h80%
06h - 12h 19° 3km/h66%
12h - 18h 26° 3km/h38%
18h - 00h 20° 5km/h56%
Четврток 01.06.2017
време прогноза температура ветер влажност
00h - 06h 16° 4km/h81%
06h - 12h 22° 4km/h60%
12h - 18h 29° 8km/h42%
18h - 00h 21° 5km/h53%
КЛИКНИ