Информациите во извештајот се за вестите преземени од GRID.MK во последните 30 дена. Facebook активности се вкупен број на допаѓања, споделувања и коментари на статиите. За Facebook анализи кликнете тука.

(кликни врз насловот на колонaта за да подредиш)

ИзворВестиЗабаваСпорт Галерии Видеа Вкупно Активности
Сител 386934469952322.917
Прес 24 414993617551634.575
Вечер 3745276162350220.430
Курир 4002645636047163.403
A1on 394334412047114.388
Точка 264948530614432.415
Reporter.mk 368462631644405.315
Локално 300972723274241.160
Република 2518860395639926.422
+Инфо 32929253193836.519
Вистина 25693067623492.220
Слободна Македонија 2154388519346329
Денешен 241723024443433.803
Канал 5 2124326114028110.269
Утрински 209462354278303
ТВ Нова 2631116432754.727
МКД 185264913372605.180
Дневник 2072922122583.338
Телеграф 1803330344224321.125
Лидер 16055187923313
Либертас 2184034222221.918
Макфакс 215002132154.652
Фактор 16539010172045.349
Exclusive 9189446281842.988
Пулс 24 173901081822.768
Супер спорт 001710161711.307
Кајгана 7663283141671.985
Нетпрес 14613181316033
Гол 0014613321468.583
Дерби 111425311441.404
24 вести 1303902514211.421
Денар 931925913137493
Infomax 13500122913542.659
Спорт Клуб 001286121282.466
Позитив 1176322126596
Македонија Денес 20842040641242.903
Алсат-М 9917713123714
Таратур 12300723123200
Мотика 01190157511920.921
Актуелно24 939702109320
Екипа 001063101062.865
Sportmedia 001024121021.439
МТВ 1 9820001003
еМАГАЗИН 831424899119
Нова ТВ 82115125986.669
За Се 781302633912.103
Кумановски муабети 880082288791
Story 44377268882.244
Р.С. Европа 8600010862.781
Црно бело 14710483858.326
Off.net.mk 192637637824.721
Спортски 0116921780871
ТВ 21 7800078781.964
Идивиди 4224114277480
Вест 6296107710
Алфа 654504740
Факултети 36340112703.576
Мама365 07000370144
Фокус 6800036817.752
24 фудбал 006836681.900
Паника.бе 061051361892
Скопје Инфо 4513142595.154
Кафе пауза 1140014351934
Бизнис вести 51000151902
Тера 500000501.134
Македонска Нација 500040501.667
Бриф 490008496.141
Бизнис инфо 45101146212
Турлитава 2022311945140
Бркај работа 201962945162
Телма 4103004460
Ако 420009422.768
DW 391060401.168
Економски 346013400
Радио МОФ 40003240316
Fashionel 0360167362.808
Хит Портал 03505835137
365 350081435291
Струмица Денес 340054342.902
Кукурику 1519023341.236
Иновативност 32001532748
Здравство 24 0300003039
Охрид News 300000301.063
Телефони 300023330146
MK News 24503229280
Ирис 290000291.349
Фемина 0280186289.388
Убавина и здравје 1260422783
Спорт365 00275527260
Smartportal 27000327123
10 без 10 26000026150
Охрид 1 260022261.046
Cooltura 25000025202
Divian Arts 1113018324818
Мои рецепти 024000245.805
Банкарство 23000023245
Авто Плус 02100121106
За забава 01911320138
IT.mk 20000202035
Kumanovo News 200000201.248
Македонија 24 1450019190
KARIERA.mk 19001119338
Се за спорт 30160719129
24 Ракомет 001710172.142
Маркукуле 170007177.739
Орбис 17001717309
ОхридНет 170020171.390
Охрид 24 160011162.500
GSM 16006016137
SkopjeID 1050011525
Интересно 780031526
Ladybook 01504115151
Мојо 01503315400
Арена 6802114342
ТВМ 14000014217
Lady 1130001472
Радио МК 0140141441
Marketing365 1100131158
СтрумицаНет 100011102
Car Club 01002410339
Build 1000101040
Високи октани 090049373
Калимеро 7200091.541
Бебебоом 0900093.151
Pharma News 450009266
Религија 800038889
Karas4Training 070037233
Мотори 007117209
iLike 050205541
Популарно 0501058
Бабин лек 040024178
Acibadem Sistina 030203377
ЖРК Вардар 003003128
КТВ 300023412
Аутомедиа 03000313
Коли 03000338
Делчево денес 200012394
Дума 10000161
Каде вечер 0100010
МК Тенис 00100118
Пелагонија 10001157
Pixel 0100014
Брз круг 0100015
Matrix Academy 1000011
Авто Портал 0100111
Штипка 0000000
Нова Македонија 0000000
РК Металург 0000000
Во Штип 0000000
Полувреме 0000000
Weather4all 0000000
Охриѓани 0000000
Комарец 0000000
Охрид Прес 0000000

ИзворВестиЗабаваСпорт Галерии Видеа Вкупно Активности
Сител 3218701448688234.367238.952
Прес 24 2797773204355243.590302.940
Вечер 26854947251372323.904179.182
Курир 29633214295224893.713589.376
A1on 3132258433341853.823167.773
Точка 18746756082325483.15714.881
Reporter.mk 2394555992756533.04855.002
Локално 26427302591682953.63116.351
Република 19328254692254953.226339.638
+Инфо 2466274201181362.94161.667
Вистина 207474106055332.81524.668
Слободна Македонија 1950343730692363.0236.912
Денешен 18084741921533032.47429.296
Канал 5 1674307263743952.244165.185
Утрински 15132582213691.9925.071
ТВ Нова 253030191373822.75158.193
МКД 1488222404863332.11482.558
Дневник 14301431381111.71131.706
Телеграф 14973962603474142.153183.650
Лидер 1391439144311161.974575
Либертас 1877550492401.932190.102
Макфакс 16600091061.66059.470
Фактор 12822320641521.51476.064
Exclusive 795836263884251.65742.715
Пулс 24 1001129125291.13180.261
Супер спорт 00166782341.66712.963
Кајгана 546407180221341.13319.945
Нетпрес 125011233711541.39527.299
Гол 0016741185551.674147.660
Дерби 2121177714161.20018.011
24 вести 11844510801901.337119.277
Денар 681137224791021.0426.048
Infomax 9362273247940495.093
Спорт Клуб 001235722481.23535.556
Позитив 7181024221668625.873
Македонија Денес 2257831774254461.18539.431
Алсат-М 835145777751.05716.696
Таратур 90400442399043.718
Мотика 09330102587933273.390
Актуелно24 620761065408024.200
Екипа 001210472341.21050.026
Sportmedia 001061341611.06116.366
МТВ 1 6538902670423
еМАГАЗИН 768136741659118.879
Нова ТВ 747121281118388795.028
За Се 686124419132981441.407
Кумановски муабети 42102471204237.368
Story 19413128914635314.728
Р.С. Европа 7301014473139.123
Црно бело 15667103846682791.093
Off.net.mk 1371492725025255831.064
Спортски 086530814861611.717
ТВ 21 46806018847411.960
Идивиди 28918310536485773.386
Вест 44295541635911.080
Алфа 78920109111091824
Факултети 3262450129357138.886
Мама365 0633010276333.009
Фокус 5571201220569171.722
24 фудбал 005784816057817.453
Паника.бе 045301611645315.921
Скопје Инфо 4869312362459192.479
Кафе пауза 7736201012543923.075
Бизнис вести 345001263456.189
Тера 37800003788.833
Македонска Нација 2860025028620.230
Бриф 38218267640278.935
Бизнис инфо 325305163282.778
Турлитава 1611232626723101.609
Бркај работа 1421584118733416.399
Телма 456233104917.996
Ако 3499117635926.100
DW 25617042127313.416
Економски 333600711393261
Радио МОФ 386370134442311.565
Fashionel 025501532025531.820
Хит Портал 4267264382732.140
365 2300044642303.763
Струмица Денес 23800162723853.947
Кукурику 1291870243731618.968
Иновативност 229270432125622.580
Здравство 24 02530122532.376
Охрид News 2960001029617.227
Телефони 26300201452631.285
MK News 302570165635915.148
Ирис 18800001885.823
Фемина 019801225019875.283
Убавина и здравје 19245065272641.732
Спорт365 00613482546137.871
Smartportal 1230013161231.216
10 без 10 12000171202.321
Охрид 1 29400101229416.840
Cooltura 37300003734.547
Divian Arts 749001021416416.016
Мои рецепти 015300015328.394
Банкарство 13300011333.870
Авто Плус 0145929154939
За забава 102021766472293.416
IT.mk 1330001331331.100
Kumanovo News 11000001106.757
Македонија 24 2282410253253524
KARIERA.mk 1590010231594.451
Се за спорт 1491358581581.420
24 Ракомет 00221112022126.487
Маркукуле 13400104613479.241
Орбис 120006291205.140
ОхридНет 2060016020613.841
Охрид 24 1350051113513.573
GSM 1360026261361.481
SkopjeID 8145398129752
Интересно 7117200862431.202
Ladybook 09402410941.462
Мојо 09402023943.256
Арена 11180323291948.215
ТВМ 950000952.830
Lady 210606131088.243
Радио МК 014503481451.569
Marketing365 7100118712.219
СтрумицаНет 100011102
Car Club 07502925753.841
Build 71001071508
Високи октани 06422026663.535
Калимеро 64170114819.451
Бебебоом 16901117013.032
Pharma News 3539040741.601
Религија 85004168522.525
Karas4Training 0530019532.419
Мотори 0059108592.819
iLike 030103336
Популарно 33693109105967
Бабин лек 039003393.855
Acibadem Sistina 012030121.362
ЖРК Вардар 005940593.348
КТВ 4500018452.429
Аутомедиа 05600056334
Коли 02312024329
Делчево денес 300003122
Дума 120000121.584
Каде вечер 0300030
МК Тенис 006006527
Пелагонија 10001157
Pixel 101010321740
Брз круг 06130919423
Matrix Academy 14001114156
Авто Портал 0100111
Штипка 2090067172093.496
Нова Македонија 23040027208
РК Металург 002030202.579
Во Штип 32000432670
Полувреме 8742589281377189.638
Weather4all 1100001118
Охриѓани 12000012270
Комарец 940006944.823
Охрид Прес 1230010123287
КЛИКНИ
kariera.mk