Кинезите купуваат спакуван чист воздух од Швајцарските алпи

Кинезите купуваат спакуван чист воздух од Швајцарските алпи…

Каде вечер | пред еден ден

Швајцарска компанија за пакување воздух најде совршен пазар во милионските кинески градови преполни со милионери и загадување од сите можни појави. Alpine air, полни конзерви со чист воздух од Алпите за...

Ден без автомобили ден без гужба ден без сообраќај

Ден без автомобили, ден без гужба, ден без сообраќај!

Каде вечер | пред еден ден

Ако 364 дена патувате со автомобил во петок на 22-ри септември е денот кога треба да почнете да ги менувате Вашите навики. Бидете пример, за Вашите пријатели, соседи, колеги, семејство и започнете со користење...

Пет причини зошто да го посетите Вино Скоп 2017

Пет причини зошто да го посетите Вино Скоп 2017

Каде вечер | пред еден ден

Пет причини зошто да го посетите Вино Скоп 2017. 1. Вино Скоп е најстариот и најголем вински фестивал во Скопје. Се одржува од 2007 година, традиционално собирајќи над 100 000 луѓе за 5 фестивалски денови....

Спортска меана  10 години успешна приказна

Спортска меана – 10 години успешна приказна

Каде вечер | пред 2 дена

Во саботата (16.09.2017 година) кафеаната “Спортска гостилница” со локација во Ново Лисиче го прослави својот јубилеј 10 години успешно постоење. За забавата се погрижи неверојатната Анабела (Funky G)...

Вино Скоп 2017 од 20 – 24 септември во Скопје

Каде вечер | пред една недела

Фестивалот кој го слави пијалокот на боговите – Вино Скоп 2017 и оваа година, покрај доброто македонско вино и деликатеси ќе понуди музика за сечиј вкус. На Вино Скоп ќе настапат: Караванија кои се одлични...

Познатиот готвач Лори Томингас од Естонија во Скопје по повод Деновите на естонската кујна

Познатиот готвач Лори Томингас од Естонија во Скопје по повод “Деновите на естонската кујна”

Каде вечер | пред една недела

Пушен сом со кавијар од пастрмка, супа од цвекло и суво грозје, бавно готвени говедски образи со глазура од десертно вино, свинско маринирано со сенф и смрека, несекојдневни десерти со различни бобинки...

Шестата AllWeb конференција закажана за 17 ноември  Време е вашиот бренд да го однесете на ново ниво

Шестата AllWeb конференција закажана за 17 ноември – Време е вашиот бренд да го однесете на ново ниво

Каде вечер | пред една недела

Шестото по ред издание на единствената конференција која во фокусот ги има маркетингот и дигиталните комуникации ќе се одржи на 17 ноември во Скопје. AllWeb, како и секоја година претходно, ќе биде местото...

Среда 19 07 2017  Недела 23 07 2017

Среда 19.07.2017 – Недела 23.07.2017

Каде вечер | пред еден месец

Среда – 19 .07.2017 : Irish pub , Kolektiv , Casa Cubana , Marakana , Central Bar , Central Park

Среда 12.07.2017 – Недела 16.07.2017

Каде вечер | пред 2 месеци

Среда – 12 .07.2017 : Irish pub , Kolektiv , Casa Cubana , Marakana , Central Park , Central Bar Четврток – 13 .07.2017 : Irish pub , Casa Cubana , Butler club , Marakana , Central Bar , Kolektiv Петок –...

Среда 28 06 2017  Недела 02 07 2017

Среда 28.06.2017 – Недела 02.07.2017

Каде вечер | пред 2 месеци

Среда – 28 .06.2017 : Irish Pub, Kolektiv , Casa Cubana, Marakana , Central park Петок – 30.06.2017 :

Среда 21 06 2017  Недела 25 06 2017

Среда 21.06.2017 – Недела 25.06.2017

Каде вечер | пред 3 месеци

Среда – 21 .06.2017 : БаскерФЕСТ , Old School , Irish pub , Kolekti v, Casa Cubana , Marakana , Central park Четврток – 22 .06.2017 : БаскерФЕСТ , Irish pub , Casa Cubana , Butler club , Marakana Петок –...

Среда 14 06 2017  Недела 18 06 2017

Среда 14.06.2017 – Недела 18.06.2017

Каде вечер | пред 3 месеци

Среда – 14 .06.2017 : Вино ФеСт , Casa Cubana , Marakana , Central park Четврток – 15 .06.2017 : Петок – 16.06.2017 : Сабота – 17.06.2017 : Недела – 18 .06.2017 :

Четврток 08 06 2017  Недела 11 06 2017

Четврток 08.06.2017 – Недела 11.06.2017

Каде вечер | пред 4 месеци

Четврток – 08 .06.2017 : Old School , Irish pub , Marakana , Butler club Петок – 09.06.2017 : Сабота – 10.06.2017 : Недела – 11 .06.2017 :

Четврток 01 06 2017  Недела 04 06 2017

Четврток 01.06.2017 – Недела 04.06.2017

Каде вечер | пред 4 месеци

Четврток – 01 .06.2017 : Kolektiv , Irish pub , Marakana , Central park Петок – 02.06.2017 : Сабота – 03.06.2017 : Недела – 04 .06.2017 :

Петок 26 05 2017  Недела 28 05 2017

Петок 26.05.2017 – Недела 28.05.2017

Каде вечер | пред 4 месеци

Петок – 26.05.2017 : Kolektiv , Old School , Irish pub , Marakana , Central park , Havana Сабота – 27.05.2017 : Недела – 28 .05.2017 :

Петок 19 05 2017  Недела 21 05 2017

Петок 19.05.2017 – Недела 21.05.2017

Каде вечер | пред 4 месеци

Петок – 19.05.2017 : Kolektiv , Old School , Irish pub , Marakana , Central park , Havana Сабота – 20.05.2017 : Недела – 21 .05.2017 :

Петок 12 05 2017  Недела 14 05 2017

Петок 12.05.2017 – Недела 14.05.2017

Каде вечер | пред 4 месеци

Петок – 12.05.2017 : Irish pub , Marakana Сабота – 13.05.2017 : Недела – 14 .05.2017 :

Четврток 04 05 2017  Недела 07 05 2017

Четврток 04.05.2017 – Недела 07.05.2017

Каде вечер | пред 5 месеци

Четврток – 04.05.2017 : Gabe Zichermann – Обука за Гемификација – City Hall Петок – 05.05.2017 : Сабота – 06 .05.2017 :

Петок 21 04 2017  Недела 23 04 2017

Петок 21.04.2017 – Недела 23.04.2017

Каде вечер | пред 5 месеци

Петок – 21.04.2017 : Old School caffe , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 22.04.2017 : Old School caffe , Irish pub , Ciao , Mamas , Midnight Недела – 23 .04.2017 :

Далибор Power Plate е идеален начин за вежбање денес

Далибор: Power Plate е идеален начин за вежбање денес!

Каде вечер | пред 5 месеци

Дали сте помислиле дека брзо и ефикасно може да ги намалите килограмите а притоа да формирате тело какво што сакате? Или пак во другиот случај, да се обликувате за многу кратко време а притоа да не треба...

Петок 07 04 2017  Недела 09 04 2017

Петок 07.04.2017 – Недела 09.04.2017

Каде вечер | пред 6 месеци

Петок – 07.04.2017 : Ciao , Continent caffe , Gnezdo bar , Old School caffe , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 08.04.2017 : Old School caffe , Irish pub , Ciao , Mamas , Midnight Недела – 09 .04.2017 :

Петок 31 03 2017  Недела 02 04 2017

Петок 31.03.2017 – Недела 02.04.2017

Каде вечер | пред 6 месеци

Петок – 31.03.2017 : Gnezdo bar , Old School caffe , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 01.04.2017 : Plostad , Irish pub , Alo Alo , Ciao , Continent caffe , Gnezdo bar , Mig 21 , Mamas , Midnight Недела – 02 .04.2017 :

Петок 24 03 2017  Недела 26 03 2017

Петок 24.03.2017 – Недела 26.03.2017

Каде вечер | пред 6 месеци

Петок – 24.03.2017 : Continent caffe , Ciao , Gnezdo bar , Old School caffe , Republicka bar , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 25.03.2017 : Irish pub , Old School caffe , Ciao , Mamas , Midnight...

Петок 17 03 2017  Недела 19 03 2017

Петок 17.03.2017 – Недела 19.03.2017

Каде вечер | пред 6 месеци

Петок – 17.03.2017 : Ciao , Old School caffe , Republicka bar , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 18.03.2017 : Irish pub , Republicka bar , Ciao , Mamas , Midnight Недела – 19 .03.2017 :

Петок 10 03 2017  Недела 11 03 2017

Петок 10.03.2017 – Недела 11.03.2017

Каде вечер | пред 6 месеци

Петок – 10.03.2017 : Ciao , Gnezdo Kitchen bar , Old School caffe , Republicka bar , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 11.03.2017 : Irish pub , Republicka bar , Mamas , Midnight Недела – 12 .03.2017 :

Петок 03 03 2017  Недела 05 03 2017

Петок 03.03.2017 – Недела 05.03.2017

Каде вечер | пред 7 месеци

Петок – 03.03.2017 : Old School caffe , Republicka bar , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 04.03.2017 : Irish pub , Old School caffe , Mamas , Midnight Недела – 05 .03.2017 :

Петок 17 02 2017  Недела 18 02 2017

Петок 17.02.2017 – Недела 18.02.2017

Каде вечер | пред 7 месеци

Петок – 17.02.2017 : Alo Alo , Gnezdo Kitchen bar , Irish pub , Midnight , Mamas Сабота – 18.02.2017 : Irish pub , Mamas , Midnight Недела – 19.02.2017 :

Петок 10 02 2017  Недела 12 02 2017

Петок 10.02.2017 – Недела 12.02.2017

Каде вечер | пред 7 месеци

Петок – 10.02.2017 : Gnezdo Kitchen bar , Irish pub , Mamas , Midnight Сабота – 11.02.2017 : Alo Alo , Gnezdo Kitchen bar , Irish pub , Midnight , Mamas Недела – 12.02.2017 :

Лејди Гага влезе во историјата на Супер Боул

Лејди Гага влезе во историјата на Супер Боул

Каде вечер | пред 8 месеци

Лејди Гага вчера вечер настапи на полувремето на Супер Боул во Тексас, и преку своите хитови им посвети суптилна порака на политичарите. Пред својот настап пејачката изјавила дека нејзиниот настап ќе биде...

Петок 03 02 2017  Недела 05 02 2017

Петок 03.02.2017 – Недела 05.02.2017

Каде вечер | пред 8 месеци

Петок – 03.02.2017 : Back Yard Birthday PARTY , Irish pub , Mamas , Midnight Сабота – 04.02.2017 : Недела – 05.02.2017 :

Повеќе

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност